Home » Pogledajte tešku životnu priču Hidajete Smriko koja sama odgaja tri kćerke
Zenica

Pogledajte tešku životnu priču Hidajete Smriko koja sama odgaja tri kćerke

Hidajeta Smriko iz Zenice je samohrana i nezaposlena majka tri djevojčice. Imala je kako kaže težak život još od djetinjstva.

S tri kćerke kao slike živi u jednom dijelu iznajmljene kuće gdje plaća stanarinu i bez ikakvih je primanja. Kako nam je otkrila brakovi joj nisu išli a imala je dva.

Jedan je čovjek ostavio, drugi maltretirao. Ova samohrana majka se osjeća danas sretnije nego ikada.

Život joj se promijenio mnogo a podrška joj znači. Kćerke su dobile mnogo novih stvari, odjeće i ličnih potrepština.

Dobri ljudi su se odazvali i odazivaju još uvijek kako bi pomogli samohranu Hidajetu koja je vrijedna i čista koja se brine vodi računa o svojoj djeci i čistoći kuće i male bašte kao što se može i vidjeti.

Pogledajte više u reportaži YouTube kanala Narodna iTV Priče iz naroda.

Hidajeta Smriko iz Zenice je samohrana i nezaposlena majka tri djevojčice. Imala je kako kaže težak život još od djetinjstva. S troje djece tri kćerke kao slike živi u jednom dijelu iznajmljene kuće gdje plaća stanarinu i bez ikakvih je primanja. Kako nam je otkrila brakovi joj nisu išli a imala je dva. Jedan je čovjek ostavio, drugi maltretirao.

Bez ikakvih primanja, živi stalno kao podstanar, zbog neplaćene kirije bila je izbačena na ulicu. Utočište je jednom nedavno nakratko pronašla kod prijateljice.

Pogledajte njenu životnu priču..

Ukoliko želite ostvariti kontakt sa samohranom majkom Hidajetom Smriko to možete učiniti na sljedeći način: Možete pomoći putem Westerna

Adresa: Hidajeta Smriko, KRČ 60 Zenica,

Broj telefona: +387 64 43 63 190, broj žiro računa: 1613000100594293 Raiffeisen banka