Home » Kenan Tucić predstavio novu pjesmu “Ništa mi nije, a sve mi je”
Zabava

Kenan Tucić predstavio novu pjesmu “Ništa mi nije, a sve mi je”

Danas mi ništa lijepo nije, život je tek obična stvar. Svaka je pjesma samo pjesma, ljubav ipak prevare dar – u novoj pjesmi „Ništa mi nije, a sve mi je“ pjeva Kenan Tucić.

Videozapis za ovu numeru je snimljen na Blidinju, u Zenici i na Smetovima, pod rediteljskom palicom Jasmina Pivića (Area 7), koji je radio editovanje i postprodukciju sa Sanelom Bulutom. U njemu se pored Kenana pojavljuje zenički slikar Hilmo Kahrić Hilson, a za frizure aktera bio je zadužen Adnan Alihodžić iz „GoodLooka“. Fotograf na setu bio je Nermin Kovač.

– Na snimanju smo imali i nekoliko nepredviđenih situacija, ali sve se dobro završilo – kaže Tucić.

Tekst pjesme „Ništa mi nije, a sve mi je“ potpisuje Željko Ilić. Alen Lemešević je uradio muziku, svirao gitare, otpjevao prateće vokale, te uradio aranžman zajedno sa Mirzom Balićem. Tucić ističe da bi nova pjesma “Ništa mi nije, a sve mi je” trebala biti njegova lična karta.

– Kao borac kroz život, sa mnogo iskustava biram pjesme s kojima se bar u segmentima iskustvom i emocijom mogu povezati. Na neki način moj spot prikazuje čovjeka koji živi u nekom zaleđenom svijetu. On traga za ostacima ljubavi i za djevojkom koja je nestala – kaže Kenan Tucić, bosanskohercegovački pjevač sa adresom u Švedskoj koji se zahvalio na pomoći prilikom realizacije spota dugogodišnjem prijatelju Nedimu Taliću.

Pjesma i spot „Ništa mi nije, a sve mi je“ se nalazi u nastavku: