Home » Bahati potencijalni ubica na točkovima kroz tunel kod Zenice vozio BMW 240 na sat!
Vaši snimci

Bahati potencijalni ubica na točkovima kroz tunel kod Zenice vozio BMW 240 na sat!

Izvjesni Zeničanin “zakucao” je svog BMW-a na 240+ km/h, vozeći se kroz tunel “1. mart” na autoputu A1 nadomak Zenice, vidljivo je iz videa koji je osvanuo na društvenim mrežama, a koji je ustupljen i našem portalu.

Osoba koja ima FB profil s nadimkom “Samke”, očigledno je ljubitelj brze vožnje i BMW-a, obzirom da je hiperlink njegovog profila vezan za ovu marku automobila.

Video, kojim se hvalio putem društvenih mreža nastao je neutvrđenog datuma, ali je očito autentičan i pokazuje obijesnog vozača (po FB profilu mladića ne starijeg od trideset godina) koji izvlači maksimum iz vozila, vozeći ga više od 240 km/h na dionici na kojoj je ograničenje 100 km/h.

poznato je da u tunelu “1.mart” samo povremeno “stanuje” policijski radar, ali zbog ovakvog ponašanja i hvalisanja potencijalnih ubica, očigledno je da bi policija trebala da ih postavi što više, te nerijetko i češće kazni i one koji za malo prekrše propise.

Zbog ovakvih “vozača” ispaštaju svi, a stradaju nedužni. Prema nama dostupnim podacima, policija u ZDK je upoznata sa ovim slučajem, a da li je ili će sankcionisati potencijalnog ubicu na točkovima, pokazaće vrijeme pred nama.