Home » Zabavite se uz hitove Severine, Halida Bešlića, Vajte, Lake&Mirele i bend Dine Šukala i Adisa Sirbubala u live izvedbi i nasmijte uz film našeg oskarovca „Deset u pola“ 
Zabava

Zabavite se uz hitove Severine, Halida Bešlića, Vajte, Lake&Mirele i bend Dine Šukala i Adisa Sirbubala u live izvedbi i nasmijte uz film našeg oskarovca „Deset u pola“ 

Specijalni program BH Telecoma za nezaboravnu novogodišnju noć – Zabavite se uz hitove Severine, Halida Bešlića, Vajte, Lake&Mirele i bend Dine Šukala i Adisa Sirbubala u live izvedbi i nasmijte uz film našeg oskarovca „Deset u pola“ 

Specijalni novogodišnji show „Pozdravi staru i dočekaj novu 2022. uz MY TV!“ počinje u 21 sat, a za vas nastupaju zvijezde sa svojim hitovima za nezaboravan provod.

Severina, Halid Bešlić, Seid Memić Vajta i Laka i Mirela nastupaju uz pratnju i muzičku produkciju benda Dine Šukala i Adisa Sirbubala, koji su specijalno za ovu priliku uradili nove aranžmane za neke od pjesama.

Kroz novogodišnji show vodit će vas uvijek dobro raspoloženi Tarik Filipović i Helena Vuković.

Po završetku novogodišnjeg programa „Pozdravi staru i dočekaj novu 2022. uz MY TV!“, pola sata poslije ponoći, udobno se smjestite i pogledajte novi film Danisa Tanovića „Deset u pola“.

Komedija, kao stvorena za novogodišnju noć govori o prijateljstvu i porodici. Inspirisana je jednim od najkontroverznijih gastronomskih pitanja: Gdje se mogu pojesti najbolji ćevapi u gradu?

Glavne uloge tumače Branko Đurić Đuro i Izudin Bajrović, sporedne: Kerim Čutuna, Helena Vuković, Anja Matković, Goran Navojec, Nermin Tulić, Faketa Salihbegović Avdagić i Boris Ler.

Novogodišnji program je besplatan za sve Moja TV i Moja webTV korisnike, a uz nadoknadu od 7,99 dostupan je u gledaocima BiH i cijelom svijetu.

Film ne može biti emitovan za korisnike izvan BiH, zbog prava na distribuciju koja ograničavaju njegovo emitovanje samo na teritoriju Bosne i Hercegovine.  

Pay-per-view kartu možete kupiti ovdje.

Rezervišite svoje mjesto na dočeku nezaboravne Nove godine!