Home » VIDEO: YT/Iskra- Poslušajte duet Halida Bešlića i Indire
Zabava

VIDEO: YT/Iskra- Poslušajte duet Halida Bešlića i Indire

VIDEO: YT/Iskra- Poslušajte duet Halida Bešlića i Indire- Bivša pjevačica Colonije Indira i Halid Bešlić objavili su duet i spot za pjesmu ‘’Iskra’’ koju su predstavili na CMC festivalu u Vodicama. Za samo nekoliko sati pjesma je postala hit na društvenim mrežama.

‘’Poruka pjesme je jako lijepa. Onako lirski vas zagrli I uvjeri da uvijek postoji sretan kraj, ima nade…Pjesma mi puno znači, to je duet s mojim bratom po glazbi Halidom koji sam baš dugo priželjkivala’’, rekla je Indira.

Tekst pjesme potpisuju Indira i Branimir Mihaljević koji je skladao glazbu i raspisao aranžman.

Halid i Indira opisali su svoju pjesmu kao ‘pjesmu bez koje nema derneka’, a pravi dernek publici će prirediti Bešlić 1. srpnja na stadionu Babovac u Ljubuškom.

Ulaznice su u prodaji online preko sustava kupikartu.ba, u caffe baru Bell Ami (Ljubuški), Pivnici (Međugorje), caffe baru Grand (Posušje) i na info pultu Mepas Mall-a (Mostar).

U prodaju je pušten I ograničeni kontingent eary bird ulaznica po cijeni od 20 KM za Fun pit zonu.

Legendarni Halid Bešlić prvi će započeti sezonu velikih koncerata u Bosni I Hercegovini nakon početka pandemije koronavirusa. Koncert će započeti u 20:30 sati, a kao predgrupa nastupit će mostarski bend Sinergija.

Zlatni sponzor koncerta je Hercegovačko pivo, a sve detaljnije informacije o koncertu mogu se pratiti na društvenim mrežama agencije Primera.