Home » Tripadvisor – Explore Federation of Bosnia and Herzegovina
BIH

Tripadvisor – Explore Federation of Bosnia and Herzegovina

Na najvećoj svjetskoj turističkoj platformi – Tripadvisoru – pokrenuta je promotivna kampanja Bosna i Hercegovina – najuzbudljivija turistička destinacija na svijetu! 

U toku naredna tri mjeseca, na platformi Tripadvisor bit će promovirano 26 atraktivnih lokaliteta u Federaciji Bosne i Hercegovine. Na ovaj način, na prioritetnim međunarodnim tržištima Njemačke, Turske, Austrije, Srbije i Hrvatske bit će osnažen brend Bosne i Hercegovine, što će značajno doprinijeti post-pandemijskom oporavku i dugoročnom rastu turističkog sektora.

Kampanju implementira Privredna/Gospodarska komora FBiH uz podršku Federalnog ministarstva okoliša i turizma i partnerstvo projekta USAID Turizam. USAID Turizam obezbijedio je dodatnu podršku Tripadvisora u vidu proširenja kampanje i tržišne analize.

Ovom prilikom pripremljen je video koji na svoj način doprinosi uspjehu kampanje!

Također USAID Turizam najavljuje organizaciju webinara koji će ponuditi odgovor na pitanje: kako unaprijediti Vaš turistički biznis pomoću TripAdvisor platforme?

Pretplatite se na njihov newsletter i pratite naše društvene mreže (Facebook Instagram LinkedIn YouTube Twitter) kako biste saznali više o ovom webinaru, kao i drugim temama vezanim za turizam u Bosni i Hercegovini i aktivnosti projekta USAID Turizam!

USAID Turizam