Home » Podcast Mreža – Eldin Adilović: Iz moje porodice niko nije bio da idem iz Čelika
Sport

Podcast Mreža – Eldin Adilović: Iz moje porodice niko nije bio da idem iz Čelika

Gost najnovijeg izdanja podcasta Mreža, koji realizuju Sindikat profesionalnih fudbalera u BiH i Sport Centar bio je nogometaš Eldin Adilovića.

Sjajni napadač Čelika i Željezničara je gledaocima otkrio kako je tekla njegova karijera, kako se nosio sa pritiskom koji je imao u Zenici i Sarajevu, ali i mnogim drugim temama.

“Ljudi u Čeliku i oko Čelika su me u tom momentu razočarali i ja sam tu bio povrijeđen, iako iz moje porodice nije niko bio za Željezničar, pogotovo moj brat Adi. Adi je bio ne, nema šanse, nećeš otići. Ne znam, tata isto, ma ne, ne, ne Željo. Imao sam ja i drugih ponuda, ali je meni to tada bilo isto kada tama je i samo jedno svjetlo svijetli i mene privlači toliko da je to nevjerovatno. Ja sam rekao i odlučio, ja idem i to je to, oni su svi bili protiv, ali ja sam odlučio i to je kraj. Sa Amarom sam se dogovorio, mi se suštinski nismo ni dogovarali, on je rekao šta želiš, ja sam rekao šta želim, on je rekao dolazi”, kazao je Adilović o svom transferu iz Čelika u Željezničara.

Podcast Mreža možete gledati na Youtube kanalu portala Sport Centar, ali i na platformi MY TV subotom i nedjeljom.