Home » Mladić iz Zenice trikom impresionirao žiri i publiku u Supertalentu – Ti si senzacija
Zabava

Mladić iz Zenice trikom impresionirao žiri i publiku u Supertalentu – Ti si senzacija

Zeničanin Leon Dominik jedan je od takmičara desete sezone hrvatskog izdanja “Supertalenta”, a svojim mađioničarskim trikom impresionirao je žiri i prisutnu publiku.

Prva epizoda popularnog showa pokazala je neke nevjerovatno talentirane ljude, a među njima je i mađioničar Leon Dominik iz Zenice, koji je osvojio sve glasove žirija.

Naime, on je pripremio jedan trik s kartama koji je namijenio pokazati članici žirija Martini Tomčić Moskaljov, koja u dosadašnjim sezonama nije bila oduševljena mađioničarima koji su dolazili pokazati svoj talent. No, mladić iz Zenice uvjerio ju je u suprotno.

Mladić je upitao žiri i publiku “da li vjeruju da stvari koje su napravili u prošlosti diktiraju gdje ste sada”, na šta su mu mnogi potvrdno odgovorili. Potom je došao do Martine Tomčić s kartama i zamolio da ih gleda kao knjigu.

“Ima dosta sličnosti, ovo je napravljeno od istog materijala, svaka knjiga ima različitu koricu. Špil ima različit dizajn. Svaka stranica je drugačije numerisana, ali jednu stvar knjige imaju što ovo nema. Traka kojom obilježite gdje ste stali kad ste čitali “, rekao je Leon

Potom je Martini dao jednu kartu koju je morala ubaciti u sredinu špila.

“Dosta ljudi ovdje ovo neće vizualizirati i nikad to neće vidjeti kao knjigu. Zato sam ponio pravu knjigu”, objasnio je on i ubacio kartu u knjigu.

Zamolio je da niko osim Martine ne gleda taj trenutak i rekao joj da zapamti stranicu i riječi iz knjige. Ona je zapamtila stranicu 84. Zapalio je karte u svojoj ruci i rekao joj da da zamisli tu stranicu kako gori. Potom je karte ubacio u šolju i rekao joj da otvori stranicu 84.

“Ma ne se*i”, izjavila je Martina u šoku kada je vidjela da je 84 stranica izgorjela, a on je čak pogodio i riječi koje je zapamtila s te stranice, a to su bile “hoćemo plesati”.

“Kako ovo volim. Ti si senzacija. Ti si s ovim sad demantirao sve što sam rekla o mađioničarima, ispričavam se svima i užasno mi je žao ako sam vas povrijedila, ali budite svi kao Leon”, rekla mu je Martina Tomčić Moskaljov.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by supertalenthr (@supertalenthr)